Az összes kulcsszó: kipufogó lambda szonda kipufogó klinika zöldkártya féktárcsa műszaki vizsga műszaki vizsgáztatás műszaki vizsga díja hengerfej zöldkártya ára diagnosztika autóklíma olajcsere olajszűrő kuplung ékszíj ablaktörlő vezérműszíj ablaktörlő lapát levegőszűrő felni alufelnik felnik acélfelni lemezfelni alu felni gumiabroncs gumiszervíz abroncs gumiabroncsok autószerelő fék autóalkatrész autóalkatrészek szélvédő autójavítás autószervíz autó javítás féltengely fékbetét lengéscsillapító
1106 Budapest, Jászberényi út 95/A.+36-1-261-2290
Autó Pátkai
Kulcsszavak: autójavítás autószerelő autószerviz autó szerelés Budapesten autószervizek gumiabroncs lengéscsillapító hengerfej. Kibővített kulcsszavak: autószerviz Szakszerűen gyorsan pontosan, autójavítás Budapesten autószerelő műhely autószerviz Budapest autószervizek Budapesten gumiabroncs centrírozás lemezfelni gumiszerviz.

Üdvözöllek kedves városlakó, Pátkai Miklós vagyok.

Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy az oldalunkat olvasod. Engedd meg, hogy elmondjam Neked, hogy ki vagyok és mi az, elképzelésem egy becsületes autószervizről.

Az elmúlt két évtized – amely küzdelmes és szép volt...

Autójavító vállalkozásomat 1993-ban alapítottam, melyhez pár évvel később feleségem és társam Mariann is csatlakozott. Az ő feladata az ügyfélszolgálat és az enyém a szakmai rész.
Közben Zsolt fiunk is megszerezte az autószerelő szakmát (ugyanabba az iskolába járt ahová én) és velünk dolgozik. Teljes mértékig családi vállalkozás vagyunk és ezért is fontos számomra a családias légkörre.

Otthonos kulturált környezetben, barátságos kiszolgálással várunk Téged.

Amire még külön büszke vagyok, hogy a közel tíz éve nálunk dolgozó kollégák magasan képzettek, több évig a motorsportban dolgoztak és hűségesek. Mindenki tudja a dolgát és szereti a szakmáját (ez elég ritka) és egy nagyon jól összeszokott csapatot alkotnak.
Nálunk nincsen fluktuáció, aki gyenge és nem felelt meg az én szakmai elvárásomnak attól általában pár hét után megváltunk.

Azért hogy folyamatosan a legjobb minőségű munkát biztosítsam Neked, kollégáim és én folyamatos szakmai képzéseken veszünk részt (ez sok időbe és pénzbe kerül). Csak így tudjuk garantálni, hogy a családod után a legféltettebb kincsed az autód a legjobb kezekben legyen és biztonságosan elérd az úti célodat.

Ugye Te is ezt szeretnéd?

Ha ezt az oldalt olvasod, akkor biztosan van már autód és különböző okok miatt már nem bízol meg abban, aki eddig javította az autódat. Az a hitvallásom, célom, hogy az autód mindig kiszámíthatóan előre tervezhető költségekkel és üzembiztosan üzemeljen Nálad. Ha ezt elfogadod tőlem, akkor hosszabb távon biztosan jobban jársz velünk és így több tízezer forintot is megtakaríthatsz. Ígérem, elégedett leszel, és nem fogsz csalódni bennünk.

Tegyél egy próbát és sikeresen a zsebedben tarthatod ezt a pénzt! Kíváncsi vagy rá?

Légy óvatos az olcsó félmunkákkal! Nem fogunk belemenni semmilyen ár összehasonlító versenybe, mi az igényeket elégítjük ki és nem az árakat. Mi inkább hozzáadunk plusz szolgáltatást a magasan kvalifikált dolgozóinkkal  az árhoz, ezt hívják HOZZÁADOTT ÉRTÉKNEK, ezt az értéket nem lehet összehasonlítani. Ezért nem is adunk ilyenkor árajánlatot, nem kezdek el versenyezni másokkal és nem adunk olyan árajánlatot sem, amiből nem lehet tisztességesen elvégezni a ránk bízott munkát. Ennél mi többre tartjuk magunkat, és nem fogom a kollégáim szakértelmét leértékelni ebben a botrányos átveréses árharcban.

Nálunk nincsen csókos, havernak a haverja ügyfél, minden ügyfél és köztük Te is ugyanazt a prémiumszolgáltatást kapod, mint bárki más. Ennek garanciája a kidolgozott és folyamatosan javított saját minőség ellenőrzési rendszerünk. Ha bármi panasz  (ezt szakmai részre értem) érkezik felénk azt azonnal korrigáljuk , beépítjük a minőségirányítási rendszerünkbe  és minden kollégára  nézve kötelező érvényűvé tesszük.

Csak így tudjuk a munkánk minőségét folyamatosan emelni.

Csak azt kérem Tőled, hogy ha úgy érzed hibáztunk, jelezd felénk, és ha valóban a mi hibánk (lehet, hogy nem is arra jártunk csak egy véletlen egybeesés) hidd el nem fogunk elzárkózni a hiba kijavításától. Csak először legyél tárgyilagos és ne skatulyázz be minket a nagy átlag közé.
Mindent megteszek, hogy becsületes, korrekt módon működhessünk.

Annyira vagyunk lelkiismeretesek a munkánkkal, amennyire te az autóddal.

Versenytársunknak tekintünk minden olyan szervizt, aki fél információkkal, hamis árképzéssel, el nem végzett lelkiismeretlen munkával és rejtett utólagos költségekkel átver Téged.

Csak egy pár elrettentő példa részemről:

Fél információ: pl. kuplungcserénél nem kompletten cseréli a szettet, ahogy kellene, hanem csak a kinyomó csapágyat, mert csak az szól. Megkárosít Téged, mert pár hónap múlva ismét le kell szerelni a váltót és kicserélni a többi alkatrészt, amit kihagyott. Akkor már a plusz munkadíj miatt már jóval többet fizettél mintha mi javítottuk volna.

Hamis árképzés, átverés: amikor prémium terméket számol, és a legolcsóbbat szereli be, vagy a márkás olajos flakonban gagyi olaj van. Full szintetikus 5w30-t számol és jó esetben talán a 10w40-t önti bele, amivel kárt okoz. Nézd meg azt a sok olaj iszapos motor belsőt. Motorgenerál lesz a következménye és akkor már sokkal többe kerül mintha mi szervizeltük volna.

Bármilyen motorjavítás ahol már bontani kell a dugattyúkat, minimum 300ezer forintba kerül. Ezért hány olajcserét lehetett volna elvégezni?2008-ban a XVII. kerületi Start autósboltban szinte mi voltunk az egyedüliek, akik a full szintetikus olajat vettük, pedig a 2000 utáni autókba már a full szintetikus olaj kell. Csak ennyire voltak átverve az autósok.

El nem végzett munka:  kiszámlázzák a gyertyát , pollenszűrőt , fékfolyadék cserét stb. de nem cserélik ki, vagy féktárcsa cserét számolnak közben pedig csak egy szabályozás történt.

Ha tőlem aranyból készült kütyüt kérsz az autódba és kifizeted érte a borsos árat, akkor 110%-ig biztos lehetsz benne, hogy az be is van építve. Nem érdekem az átverés, én hosszú távon gondolkodom. Természetesen nekünk is van egy árképzésünk, aminek fedezni kell a tisztességes munkát, a dolgozók fizetését, képzését, adókat, műhelybérlést, a folyamatos naprakész fejlesztéseket, gépek hitelesítését, jogtiszta szoftvereket, amortizációt stb.

Egy kicsit magamról is írnék, ha még nem untatlak.

A szomszédunkban volt egy autószerviz melynek a tulajdonosa Szabó „Kuksi” Laci bácsi volt az 1950-es évek híres motorversenyzője. Azért lett a beceneve a  „Kuksi”, mert csak a fél szemére látott és így versenyzett, nem is akárhogyan.
Iskola után rendszeresen a szervizben töltöttem a szabad időmet és én voltam a „segéd” aki a szakik keze alá tette a villáskulcsot. Ezért már fiatalon megfertőződtem a benzingőzzel és a motorok szeretetével. Mondhatnám, hogy az ereimben is benzin folyik.

Már tizenévesen a motorversenyzés lett a hobbim és a kétütemű motorok tuningolása. Ezért is sikerült Talmával (Talmácsi Gábor) a motorsportban olyan ragyogóan kiemelkedő eredményeket elérnem. Én készítettem fel és tuningoltam a motorját 3 éves korától egészen 18 éves koráig. Először a hazai majd a nemzetközi és a legvégén az EURÓPA BAJNOKSÁG futamaira, ahol egy előkelő 4. helyezést értünk el széria motorral. Olyan neves és tőkeerős csapatot is a hátunk mögé utasítottunk, mint a forma 1-ben is induló malayziai Petronast.

Közös munkánk eredményeként (itt már külön váltunk) pár év múlva év végén végre felállhatott a dobogó legfelső fokára és az egész országgal együtt ünnepeltük Magyarország első motorkerékpáros világbajnokát.
Büszke vagyok arra, hogy magyarként én is részese lehettem ennek a kiemelkedő eredménynek.

Az alábbi szolgáltatásokat veheted igénybe nálunk:


A több évtizedes versenypályán szerzett precizitást és tudást sikerrel alkalmazom a napi munkám során, amit Te is megtapasztalhatsz, ha felkeresel.

Ha van egy ismerősöd vagy barátod, akinek tudnia kellene rólunk és megtisztelsz a bizalmaddal, kérlek küld el neki a weboldalunk címét.

Üdvözlettel és barátsággal:

Pátkai Miklós

szerviz

 

 
Cég:
Név:
Vélemény:

Ügyfél vélemények

Mivel egyáltalán nem értek az autókhoz, a céges autónkat állandóan szervizben javíttatom. A...
Veszeli Gábor
Elux Webdesign
Köszönetem szeretném kifej...
Balázs György

Kérdése van?

Cím:
1106 Budapest, Jászberényi út 95/A.

Telefon:
1 - 261 - 2290

Árajánlattal csak személyes érdeklődés esetén tudunk szolgálni


 

fék futómű olaj vezérlés szerviz

Értesüljél elsőként legfrissebb híreinkről és akcióinkról a Facebookon


 
olaj fék futómű vezérlés szerviz