Az összes kulcsszó: kipufogó lambda szonda kipufogó klinika zöldkártya féktárcsa műszaki vizsga műszaki vizsgáztatás műszaki vizsga díja hengerfej zöldkártya ára diagnosztika autóklíma olajcsere olajszűrő kuplung ékszíj ablaktörlő vezérműszíj ablaktörlő lapát levegőszűrő felni alufelnik felnik acélfelni lemezfelni alu felni gumiabroncs gumiszervíz abroncs gumiabroncsok autószerelő fék autóalkatrész autóalkatrészek szélvédő autójavítás autószervíz autó javítás féltengely fékbetét lengéscsillapító
1106 Budapest, Jászberényi út 95/A.+36-1-261-2290
Motorolaj iszap 60.000 km-es autóban  E-mail
motorolaj iszap

60.000 km-t futott olaj egy Toyota Corolla-ból. Ezt az ügyfelet is átverték a márkaszervizben és a független szervizben is. Neki csak kiszámlázták az olajcserét, de nem végezték el. Csak a vak szerencsén múlt, hogy a motor nem károsodott. Javításunk után – motor teljes szétszerelése és szó szerint fogkefével való tisztítása után már közel 100.000 kilométert futott. Közel 200.000 forintos munka volt.

motorolaj iszap

Sajnos még mindig sok autós nem fogja fel ennek a fontosságát és mindig próbálnak meggyőzni engem a kedvenc autószerelőjükkel és a pont tegnap „frissen”szervizelt autójukkal. Nem tudom, hogy kit akarnak ezzel becsapni, mert engem nem tudnak. Ez az olajnak már nem nevezhető iszapos massza volt a motorban.


Pátkai Miklós

2014.03.29.

 
Cég:
Név:
Vélemény:

Ügyfél vélemények

Mivel egyáltalán nem értek az autókhoz, a céges autónkat állandóan szervizben javíttatom. A...
Veszeli Gábor
Elux Webdesign
Köszönetem szeretném kifej...
Balázs György

Kérdése van?

Cím:
1106 Budapest, Jászberényi út 95/A.

Telefon:
1 - 261 - 2290

Árajánlattal csak személyes érdeklődés esetén tudunk szolgálni


 

fék futómű olaj vezérlés szerviz

Értesüljél elsőként legfrissebb híreinkről és akcióinkról a Facebookon


 
olaj fék futómű vezérlés szerviz