Az összes kulcsszó: kipufogó lambda szonda kipufogó klinika zöldkártya féktárcsa műszaki vizsga műszaki vizsgáztatás műszaki vizsga díja hengerfej zöldkártya ára diagnosztika autóklíma olajcsere olajszűrő kuplung ékszíj ablaktörlő vezérműszíj ablaktörlő lapát levegőszűrő felni alufelnik felnik acélfelni lemezfelni alu felni gumiabroncs gumiszervíz abroncs gumiabroncsok autószerelő fék autóalkatrész autóalkatrészek szélvédő autójavítás autószervíz autó javítás féltengely fékbetét lengéscsillapító
1106 Budapest, Jászberényi út 95/A.+36-1-261-2290

Ügyfél vélemények

Mivel egyáltalán nem értek az autókhoz, a céges autónkat állandóan szervizben javíttatom. Ahogy mással, úgy velem is előfordult már, hogy túlszámláztak a szervizben. Amikor az Autó Pátkaihoz először elvittem az autónkat, meglepődtem mind a Pátkai Úr szakértelmén, mind a szervizben dolgozó szakemberek hozzáállásán. 2 éve már, hogy a Pátkai szervizbe viszem az autónkat, bármilyen probléma is merül fel, bátran tudom minden cégtulajdonosnak ajánlani.
Veszeli Gábor
Elux Webdesign
Köszönetem szeretném kifejezni az eddigi munkájukért, számomra a Pátkai név egyet jelent a profizmussal, a precíz szakmai tudással. Ritka a mai világban az ilyen hozzáállás a pénzünkért  olyan szolgáltatást kapunk, amiért szinte örömmel fizetek, emberséggel és tisztelettel kezelik az ügyfeleket! Nekem személy szerint a Miklós a garancia mindenre első látásra szimpatikus volt, csak úgy áradt belőle a tudás, a szakmai tapasztalat, mindenre oda figyel és megpróbálja kihozni mindenből  és mindenkiből (kollégák) a legjobbat. Önöknél valami olyan van a levegőben, a légkörben amit  sehol sem tapasztaltam, az emberek, a közeg olyan jó, hogy örömmel viszem az autót önökhöz, remélem más is így van ezzel. Ajánlani tudom mindenkinek a Pátkai szervizt és ezt jó szívvel teszem.
Balázs György

Ügyfél vélemények

Mivel egyáltalán nem értek az autókhoz, a céges autónkat állandóan szervizben javíttatom. A...
Veszeli Gábor
Elux Webdesign
Köszönetem szeretném kifej...
Balázs György

Kérdése van?

Cím:
1106 Budapest, Jászberényi út 95/A.

Telefon:
1 - 261 - 2290

Árajánlattal csak személyes érdeklődés esetén tudunk szolgálni


 

fék futómű olaj vezérlés szerviz

Értesüljél elsőként legfrissebb híreinkről és akcióinkról a Facebookon


 
olaj fék futómű vezérlés szerviz