Az összes kulcsszó: kipufogó lambda szonda kipufogó klinika zöldkártya féktárcsa műszaki vizsga műszaki vizsgáztatás műszaki vizsga díja hengerfej zöldkártya ára diagnosztika autóklíma olajcsere olajszűrő kuplung ékszíj ablaktörlő vezérműszíj ablaktörlő lapát levegőszűrő felni alufelnik felnik acélfelni lemezfelni alu felni gumiabroncs gumiszervíz abroncs gumiabroncsok autószerelő fék autóalkatrész autóalkatrészek szélvédő autójavítás autószervíz autó javítás féltengely fékbetét lengéscsillapító
1106 Budapest, Jászberényi út 95/A.+36-1-261-2290
Vásárlás előtti átvizsgálás

Vásárlás előtti átvizsgálás

autó váráslás előtti átvizsgálás Budapest autó vétel előtti átvizsgálás

Ugye Te sem nem szeretnél zsákba macskát venni?

Egy használt autó megvásárlása elég kockázatos dolog. Nem ismerjük az előéletét és nem bízhatunk még a nyugdíjas papában sem, aki csak a hétvégeken használta az autót és gyök kettővel haladt. Vagy a tuti szervizkönyves autó sem garancia a jó műszaki állapotra. Esetleg egy anyuka aki csak az 1km-re lévő oviba vagy az iskolába hordta a csemetét? Ezek egyike sem garantálja, hogy egy jól karbantartott autót veszel.

Autót vennél, de nem értesz hozzá?

Van egy jó hírem! Ennek nem kell így lennie!

Hozd el hozzánk a kiszemelt autót és mi több szempont alapján átvizsgáljuk. Ezzel a megbontás nélküli átvizsgálással egy pontos képet kapsz az esetleges számodra nem látható hibákról.

Az állapot vizsgálat menete:

Karosszéria külső szemrevételezése, hézagok ellenőrzése. Festékréteg vastagság mérése. Általában 180mikron vastagságig még a biztosítók is elfogadják az autót. Ezzel megállapítható, hogy hol lett szakszerűtlenül javítva és  újrafényezve az autó. A 250mikron feletti vastagság nem a gyári technológiájú javításra utal.

Fékmérés - a fékberendezés hatékonyságát vizsgáljuk ugyanúgy, mint a műszaki vizsgán. A méréssel csak azt tudjuk megvizsgálni, hogy jelen pillanatban hogyan működik a féked. A fékbetétek vastagságáról ez a vizsgálat nem ad képet.

Lengéscsillapító mérés - ennek a hatékonyságát is ugyanúgy vizsgájuk mint a műszaki vizsgán.

Futómű - kormánymű és a futómű szerkezeti elemeinek átvizsgálása alulról, fékcső, féktárcsa, fékbetét, gumi, lengéscsillapító, kipufogó, olajfolyások ellenőrzése.

Motortér - ékszíjak, motorolaj szint ellenőrzése, fékolaj forráspont mérése.
                Bővebben >>>

Tipp: még a vásárlás előtt vedd le az olajbetöltő sapkát – csak benzines autónál igaz – és amennyire betudsz nyúlni a mutató ujjaddal, ellenőrizd le az olaj állapotát! Amennyiben krémes, szemcsés állapotú égett trutyit találsz finoman csúszó olaj helyet, akkor ezt az autót felejtsd el. Érdemes a betöltő sapkát is megnézned. Tök mindegy, hogy mit mond az eladó, vagy a szervizkönyv az olajcsere idejéről vagy hogy most tiszta az olaj állapota. Ebben az autóban garantáltan kimaradt egy olajcsere vagy túlhasználták az olajat és ezért megégett. Ezáltal több százezer forintot spórolhatsz. Bővebben >>>

Elektromosság - itt ellenőrizzük a világítóberendezéseket, ablaktörlők, mosók állapotát, továbbá ellenőrizzük azt is, hogy a generátor megfelelően tölti-e az akkumulátort.

Futómű bemérése - bemérjük a futómű geometriát a legkorszerűbb Hunter 3D-s műszerünkkel. Ezzel a méréssel elkerülheted, hogy egy költséges csonkállvány vagy hátsó futómű cserével szembesülj közvetlenül a vásárlás után.

Ha esetleg az autó megfelelő számodra és a futómű értékei eltérnek a gyáritól és nem találtunk semmi komoly hibát, akkor ha kéred kedvezményes áron beállítjuk a futóművet.

Motor hibakód kiolvasása - 2000 utáni autóknál

Az átvizsgálás során feltárt hibákról árajánlatot készítünk.

Bízd ránk az autó átvizsgálását és ne a szomszédodra hallgass!

Műszaki állapotot vásároljál, ne évjáratot visszatekert kilométer órával és kamu szervizkönyvvel!

Ezt olvasd el: A magyar használtautó-vásárló hülye

 
Cég:
Név:
Vélemény:

Ügyfél vélemények

Mivel egyáltalán nem értek az autókhoz, a céges autónkat állandóan szervizben javíttatom. A...
Veszeli Gábor
Elux Webdesign
Köszönetem szeretném kifej...
Balázs György

Kérdése van?

Cím:
1106 Budapest, Jászberényi út 95/A.

Telefon:
1 - 261 - 2290

Árajánlattal csak személyes érdeklődés esetén tudunk szolgálni


 

fék futómű olaj vezérlés szerviz

Értesüljél elsőként legfrissebb híreinkről és akcióinkról a Facebookon


 
olaj fék futómű vezérlés szerviz