Az összes kulcsszó: kipufogó lambda szonda kipufogó klinika zöldkártya féktárcsa műszaki vizsga műszaki vizsgáztatás műszaki vizsga díja hengerfej zöldkártya ára diagnosztika autóklíma olajcsere olajszűrő kuplung ékszíj ablaktörlő vezérműszíj ablaktörlő lapát levegőszűrő felni alufelnik felnik acélfelni lemezfelni alu felni gumiabroncs gumiszervíz abroncs gumiabroncsok autószerelő fék autóalkatrész autóalkatrészek szélvédő autójavítás autószervíz autó javítás féltengely fékbetét lengéscsillapító
1106 Budapest, Jászberényi út 95/A.+36-1-261-2290
Műszaki vizsga, felkészítés
Kulcsszavak: műszaki vizsga felkészítés és szerviz Budapest, műszaki vizsgáztatás azaz autó vizsgáztatás, gépjármű vizsgáztatás és futómű javítás illetve személygépkocsi műszaki vizsga és gépjármű zöldkártya készítés, a műszaki vizsga menete Autó Pátkai márkafüggetlen autószerviz. Műszaki vizsgáztatás Budapesten és műszaki vizsga díja kipufogók javítása és szervizelése cseréje, autó vizsgáztatás azaz gépjármű és autó vizsga felkészítés szerelés, gépjármű vizsga és zöldkártya azonnal, azaz környezetvédelmi vizsga és zöldkártya lap készítés, lengéscsillapító hiba javítás és csere gépkocsi vizsga kipufogó és olajcsere Budapesten az Autó Pátkainál.

Bízd ránk autód műszaki vizsgáját és mi garantáljuk a sikeres vizsgát.

A biztonságos és balesetmentes közlekedés feltétele, hogy csak megfelelő műszaki állapotú autók közlekedjenek az utakon. Remélem, Te sem szeretnél találkozni egy fék vagy futóműhibás autóval a közúton miközben szeretett családoddal éppen kirándulni indulsz a Balatonra vagy esetleg a hegyekbe.

Sajnos már többször találkoztam szervizünkben kiszakadt hátsó futóművű autóval, ami fél évvel korábban vizsgázott valahol egy nepper vizsgáztatóval. A csúcs az volt, amikor a hátsóhidat már csak a gumi fékcső tartotta a levegőben.

 

Döbbenet ez a felelőtlenség!

 

A műszaki vizsgához hozd be hozzánk a gépkocsidat és mi teljes körűen átvizsgáljuk a kedvenc autódat. Amennyiben az átvizsgálás – elővizsga - során valamilyen műszaki hiányosságot találunk, akkor egy tételes árajánlatot adunk. Ha elfogadod, akkor felkészítjük az autódat a műszaki vizsgára és levizsgáztatjuk.

Készen kapod vissza az autódat érvényes műszakival. Nem kell aggódnod és több órát sorban állni, hogy vajon mi lesz a műszaki vizsga eredménye. Az általunk rendszeresen 10-15ezer km-ként szervizelt autókat az esetek zömében 1 nap alatt – nincs váratlan kiadás és javítás – levizsgáztatjuk. Ha bármilyen komolyabb javítás lenne, akkor maximum 2 nap alatt lebonyolítjuk a műszaki vizsgát.

Ha már jártál nálunk és regisztrálva vagy akkor e-mailben tájékoztatunk Téged a műszaki vizsga lejárata előtt. Így elkerülheted, hogy egy hatósági intézkedés során megbüntessenek, mert lejárt a műszaki vizsgád. Amíg nem kapsz rendőrségi határozatot, addig nem lehet az autót műszaki vizsgára vinni. Ez minimum 30 nap, ameddig az autódat a garázsban kell pihentetned, és nem közlekedhetsz vele!

Ezért Neked, mint tulajdonosnak, megnő a felelősséged az autód műszaki állapotát illetően. Amennyiben az éles műszaki vizsgálat során az autód nem felel meg a vizsga követelményének, úgy - 2010. január 1. után - érvénytelenítik a forgalmi engedélyt.
Ez azt jelenti, hogy a jármű azonnali hatállyal központilag a forgalomból kivonásra kerül.

Ne kockáztass feleslegesen!

Bízd ránk autód vizsgáztatását és mi garantáljuk Neked, hogy elkerülhető legyen a forgalomból való kivonás. Csak olyan műszaki állapotban kerül az autód a vizsgasorra, ami biztosítja a sikeres vizsgát és a biztonságos közlekedést számodra.

A legújabb jogszabály értelmében, a vizsga lejárata előtti 30 napban bármikor vizsgázhat az autód, akkor is ugyanaz a hónap és nap lesz a forgalmiba beírva, mint a jelenlegi. Tehát nincs értelme húzni az utolsó napig.

 

Áraink:

  • Vizsga előtti komplett átvizsgálás: 8.000 Ft
  • Vizsgadíj: 21.800 Ft

Műszaki vizsgáztatás


Az átvizsgálás próbavizsgának tekinthető.

 

Átvizsgálás tartalma:

  • Futómű / hajtáslánc / erőátvitel
  • Fékrendszer / fékhatás mérés
  • Gumiabroncs / keréktárcsa
  • Lengéscsillapító mérés
  • Motortér / folyadékszintek ellenőrzése
  • Kipufogórendszer
  • Világítás
  • Utastér

Összegzés:

Az általunk végzett próbavizsgán megfelelt autókért garanciát vállalunk, hogy megfelelnek az éles vizsgán, amennyiben mi vizsgáztatjuk a gépkocsit - bukás esetén álljuk a vizsgadíj költségét.

 

Közlekedésbiztonsági alkatrészek:

 
Cég:
Név:
Vélemény:

Ügyfél vélemények

Mivel egyáltalán nem értek az autókhoz, a céges autónkat állandóan szervizben javíttatom. A...
Veszeli Gábor
Elux Webdesign
Köszönetem szeretném kifej...
Balázs György

Kérdése van?

Cím:
1106 Budapest, Jászberényi út 95/A.

Telefon:
1 - 261 - 2290

Árajánlattal csak személyes érdeklődés esetén tudunk szolgálni


 

fék futómű olaj vezérlés szerviz

Értesüljél elsőként legfrissebb híreinkről és akcióinkról a Facebookon


 
olaj fék futómű vezérlés szerviz