Rólunk

Üdvözöllek kedves városlakó, Pátkai Miklós vagyok.

Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy az oldalunkat olvasod. Engedd meg, hogy elmondjam Neked, hogy ki vagyok és mi az, elképzelésem egy becsületes autószervizről.

Az elmúlt három évtized – amely küzdelmes és szép volt…

Autó Pátkai- futómű, fékjavítás, lengéscsillapító, zöldkártya, műszaki vizsga, klímaszerviz, olajszerviz, alufelni javítás

Autójavító vállalkozásomat 1993-ban alapítottam, melyhez pár évvel később feleségem és társam Mariann is csatlakozott. Az ő feladata az ügyfélszolgálat és az enyém a szakmai rész. Közben Zsolt fiunk is megszerezte az autószerelő szakmát (ugyanabba az iskolába járt ahová én) és velünk dolgozik. Teljes mértékig családi vállalkozás vagyunk és ezért is fontos számomra a családias légkörre.

Amire még külön büszke vagyok, hogy több mint tíz éve nálunk dolgozó kollégák magasan képzettek, több évig a motorsportban dolgoztak és hűségesek. Mindenki tudja a dolgát és szereti a szakmáját (ez elég ritka) és egy nagyon jól összeszokott csapatot alkotnak. Nálunk nincsen fluktuáció, aki gyenge és nem felelt meg az én szakmai elvárásomnak attól általában pár hét után megváltunk.

Azért hogy folyamatosan a legjobb minőségű munkát biztosítsam Neked, kollégáim és én folyamatos szakmai képzéseken veszünk részt (ez sok időbe és pénzbe kerül). Csak így tudjuk garantálni, hogy a családod után a legféltettebb kincsed az autód a legjobb kezekben legyen és biztonságosan elérd az úti célodat.

Ha ezt az oldalt olvasod, akkor biztosan van már autód és különböző okok miatt már nem bízol meg abban, aki eddig javította az autódat. Az a hitvallásom, célom, hogy az autód mindig kiszámíthatóan előre tervezhető költségekkel és üzembiztosan üzemeljen Nálad. Ha ezt elfogadod tőlem, akkor hosszabb távon biztosan jobban jársz velünk és így több tízezer forintot is megtakaríthatsz. Ígérem, elégedett leszel, és nem fogsz csalódni bennünk.

Tegyél egy próbát és sikeresen a zsebedben tarthatod ezt a pénzt! Kíváncsi vagy rá?

Légy óvatos az olcsó félmunkákkal! Nem fogunk belemenni semmilyen ár összehasonlító versenybe, mi az igényeket elégítjük ki és nem az árakat. Mi inkább hozzáadunk plusz szolgáltatást a magasan kvalifikált dolgozóinkkal az árhoz, ezt hívják HOZZÁADOTT ÉRTÉKNEK, ezt az értéket nem lehet összehasonlítani. Ezért nem is adunk ilyenkor árajánlatot, nem kezdek el versenyezni másokkal és nem adunk olyan árajánlatot sem, amiből nem lehet tisztességesen elvégezni a ránk bízott munkát. Ennél mi többre tartjuk magunkat, és nem fogom a kollégáim szakértelmét leértékelni ebben a botrányos átveréses árharcban.

Nálunk nincsen csókos, havernak a haverja ügyfél, minden ügyfél és köztük Te is ugyanazt a prémiumszolgáltatást kapod, mint bárki más. Ennek garanciája a kidolgozott és folyamatosan javított saját minőség ellenőrzési rendszerünk. Ha bármi panasz (ezt szakmai részre értem) érkezik felénk azt azonnal korrigáljuk, beépítjük a minőségirányítási rendszerünkbe és minden kollégára nézve kötelező érvényűvé tesszük.

Csak így tudjuk a munkánk minőségét folyamatosan emelni.

Csak azt kérem Tőled, hogy ha úgy érzed hibáztunk, jelezd felénk, és ha valóban a mi hibánk (lehet, hogy nem is arra jártunk csak egy véletlen egybeesés) hidd el nem fogunk elzárkózni a hiba kijavításától. Csak először legyél tárgyilagos és ne skatulyázz be minket a nagy átlag közé. Mindent megteszek, hogy becsületes, korrekt módon működhessünk.

Annyira vagyunk lelkiismeretesek a munkánkkal, amennyire te az autóddal.

Versenytársunknak tekintünk minden olyan szervizt, aki fél információkkal, hamis árképzéssel, el nem végzett lelkiismeretlen munkával és rejtett utólagos költségekkel átver Téged.

Artboard 1
Rövid várakozási idő

Minden egyes javítást munkalapon dokumentálunk és a munkát a dolgozó aláírja, tanúsítja az elvégzett munkát.

Artboard 6
JÓL FELSZERELT MűHELY

Célszerszámokkal jól felszerelt műhely, segítőkészek vagyunk a probléma megoldásában, javításában.

Artboard 9
Teljes átvizsgálás

Alapos munkavégzés – Nyitott szemmel dolgozunk, a javítással nem összefüggő rejtett hibákról azonnal tájékoztatunk.

Artboard 11
Garancia

6 hónap teljes körű garancia minden elvégzett munkára, és 12 hónap teljes körű garancia minden beépített alkatrészre.

rólam

A szomszédunkban volt egy autószerviz melynek a tulajdonosa Szabó „Kuksi” Laci bácsi volt az 1950-es évek híres motorversenyzője. Azért lett a beceneve a „Kuksi”, mert csak a fél szemére látott és így versenyzett, nem is akárhogyan.
Iskola után rendszeresen a szervizben töltöttem a szabad időmet és én voltam a „segéd” aki a szakik keze alá tette a villáskulcsot. Ezért már fiatalon megfertőződtem a benzingőzzel és a motorok szeretetével. Mondhatnám, hogy az ereimben is benzin folyik.

Már tizenévesen a motorversenyzés lett a hobbim és a kétütemű motorok tuningolása. Ezért is sikerült Talmával (Talmácsi Gábor) a motorsportban olyan ragyogóan kiemelkedő eredményeket elérnem. Én készítettem fel és tuningoltam a motorját 3 éves korától egészen 18 éves koráig. Először a hazai majd a nemzetközi és a legvégén az EURÓPA BAJNOKSÁG futamaira, ahol egy előkelő 4. helyezést értünk el széria motorral. Olyan neves és tőkeerős csapatot is a hátunk mögé utasítottunk, mint a forma 1-ben is induló malayziai Petronast.

Közös munkánk eredményeként (itt már külön váltunk) pár év múlva év végén végre felállhatott a dobogó legfelső fokára és az egész országgal együtt ünnepeltük Magyarország első motorkerékpáros világbajnokát.
Büszke vagyok arra, hogy magyarként én is részese lehettem ennek a kiemelkedő eredménynek.

A több évtizedes versenypályán szerzett precizitást és tudást sikerrel alkalmazom a napi munkám során, amit Te is megtapasztalhatsz, ha felkeresel.

Ha van egy ismerősöd vagy barátod, akinek tudnia kellene rólunk és megtisztelsz a bizalmaddal, kérlek küld el neki a weboldalunk címét.


csapatunk
miki
Miki
cégvezető
zsolt
Zsolt
cégvezető
tibi
Tibi
autószerelő
andras
András
autószerelő
nori
Nóri
adminisztrátor
mariann
Mariann
adminisztrátor

AUTÓ PÁTKAI

SZOLGÁLTATÁSAINK

Minden esetben kipróbálva adjuk át az autót, célszerszámokkal jól felszerelt műhelyünkben. Segítőkészek vagyunk a probléma megoldásában, ügyfélközpontúan , folyamatos tájékoztatjuk a javítás menetéről, és gyors javítási határidőkkel dolgozunk. Tervezhető költségek, csak az előzetesen megrendelt munkát végezzük el.

futómű állítás futómű javítás
Futómű

Az autó futóművét, felfüggesztéseit használat közben behatások…

Fék

A megfelelő fékhatás a biztonságos közlekedés egyik fontos alapfeltétele…

Lengéscsillapító

A lengéscsillapító legfontosabb szerepe: az úton tartja a gumiabroncsot ….

Kipufogó

A tökéletes kipufogó rendszer biztosítja, hogy a levegő-üzemanyag …

Műszaki vizsga, felkészítés

A balesetmentes közlekedés feltétele a műszaki vizsga…

autóklíma, autóklíma töltés, autóklíma javítás, autóklíma szerviz
Klímaszerviz

A klímarendszerek egyre inkább alapfelszereltségek a gépjárművek…

Olajszerviz

Az olaj megválasztása elsődleges fontosságú a gépkocsi biztonságos …

Általános szerviz

Vezérlés és vízpumpa csere. Kuplung csere…

GUMI – SPECIÁLIS CENTRÍROZÁS

Visszatérő probléma az ügyfeleknél, hogy kormányrázásra …

VÁSÁRLÁS ELŐTTI ÁTVIZSGÁLÁS

Ugye te sem szeretnél zsákbmacskát venni, keress minket ha…

KUPLUNG CSERE

Gyorsításnál vagy az emelkedőn felfelé nyomod a gázt …

VEZÉRLÉS

Az egyik legfontosabb karbantartás a vezérlés csere……

Ajánlatkérés
close slider