Autószerviz tapasztalt szakemberekkel és profi eszközparkkal

Autószerviz tapasztalt szakemberekkel és profi eszközparkkal

Azért, hogy az autónk hosszú távon is biztonságosan és minden tekintetben optimálisan láthassa el a feladatát, érdemes figyelmet szánnunk a rendszeres karbantartására.

A kötelező műszaki vizsgákon túl számos olyan ellenőrző funkció létezik, aminek az alkalmankénti beiktatásával megnövelhetjük a gépjármű élettartamát.

Mindezek mellett természetesen életbe léphet egy olajcsere vagy akár egy autóklíma töltés is, ezért fontos, hogy találjunk egy megbízható autószervizt, ahol széles skálán szerepelnek a releváns szolgáltatások.

A Pátkai autószerviz szakemberei jelentős tapasztalattal rendelkeznek, ezért bármikor fordulhatunk hozzájuk segítségért, legyen annak az oka egy vezérműszíj csere vagy akár a futómű optimális beállítása. A lehető legjobb műszerekkel dolgoznak és a profizmusuknak köszönhetően az autóversenyzők is mellettük teszik le a voksukat.

A megfelelő fékhatás fontossága nem kérdés, ezért szigorúan kell vennünk a fékdob és a fékfolyadék rendszeres ellenőrzését is. Azt, hogy a gépjárművünkön mennyire fog a fék, a szervizben egy úgynevezett fékhatás méréssel állapítják meg a számunkra, amiről ezt követően egy hiteles tanúsítványt is kapunk. Amennyiben indokolt a féktárcsa- vagy a fékbetét csere, a szerviz munkatársai profi módon bonyolítják le a munkafolyamatot.

Az autó levizsgáztatását is mindenképpen érdemes valóban megbízható szakemberekre rábíznunk. Egy átfogó felmérés folyamán minden lehetséges probléma felkutatásra kerül az autószerviz munkapadján azért, hogy a vizsga során ne jelenthessen majd gondot az autó műszaki állapota.

Amennyiben az úgynevezett elővizsga bármilyen hiányosságot fedne fel, akkor a szakemberek egy árajánlatot tesznek azok korrigálására és ha ezt elfogadtuk, csak azt követően kezdik meg a munkálatokat. Ezután már csak a vizsgáztatás marad hátra, aminek bukás esetén fedezi a költségeit az autószerviz csapata.

A műszaki szolgáltatások és a műszaki vizsga Budapest egyik jól megközelíthető részén helyezkedik el, az autószerviz felszereltsége pedig a legkorszerűbb kritériumoknak felel meg.

Ajánlatkérés
close slider