Ajándék ózonos autóklíma fertőtlenítés ismét elérhető

Autóklíma fertőtlenítés: minden évben fordíts rá kellő figyelmet!

Autóklíma fertőtlenítés: minden évben fordíts rá kellő figyelmet!

Sokaknál csak az elmúlt vírusos időszak hatására kapott több figyelmet, pedig idáig is kimagaslóan fontos karbantartásnak számított az autóklíma fertőtlenítés.

Javasolt évente legalább egyszer elvégezni a fertőtlenítést, amire több módszer is rendelkezésre áll. Biztos vagyok benne, ha megkérnélek, hogy mondjál legalább egy eljárást a tisztításra akkor az ózonos autóklíma fertőtlenítés jutna elsőként az eszedbe. Ez többnyire a tavaly kirobbant vírusos helyzetnek köszönhető. Érdekesen hangzik, de a koronavírusnak is van pozitív hozadéka:

berögzült az emberek fejébe, hogy szükség van az autóklíma fertőtlenítésre

 

korona, ózonos fertőtlenítés

 

A klímafertőzések fő kórokozója a legionella baktérium, aminek az ártalmatlanítása érdekében is nagyon fontos az autóklíma fertőtlenítése. Ez tüdőgyulladással és magas lázzal járó betegség. A baktérium a pangó vizekben fordul elő, ami megtalálható az autóklímánál is. A baktériumot a ventilátor juttatja az utastér légterébe, amit vezetés közben belélegzünk és ez okozza a problémát. Az ózonos fertőtlenítés rendszeres használatának köszönhetően teljes mértékben elkerülhető ez a baktérium.

Kimagasló teljesítményű (30gr/órás) készülékkel dolgozunk, ami akár egy 150 m²-es helység fertőtlenítésére is alkalmas!

Ennek köszönhetően rövid idő alatt, hatékonyan megbirkózik az autó utasterével.

Kapcsolódó bejegyzések

Ajánlatkérés
close slider