Ózonos fertőtlenítés

Az elmúlt hetekben kialakult helyzet miatt sok megkeresést kaptunk ózonos fertőtlenítés szolgáltatásunkkal kapcsolatosan...

Az elmúlt hetekben kialakult helyzet miatt sok megkeresést kaptunk ózonos fertőtlenítés szolgáltatásunkkal kapcsolatosan. Ezért bevezettük a szervizelést / javítást követő díjtalan ózonos tisztítást, ami az alábbiak szerint történik:

– díjtalan ózonos fertőtlenítés, ha a végösszeg meghaladja a 30.000 Ft-ot

A készülék, amivel a tisztítást végezzük az átlagosnál (3gr/óra) nagyobb teljesítményű 30 gr/órás, ami akár egy 150-200 m²-es helység fertőtlenítésére is alkalmas!

A díjtalan szolgáltatásunk 2020.10.13-án véget ér!

Koronavírussal kapcsolatos információk:

Kedves Ügyfeleink!

A kijárási korlátozásról szóló rendelet szerint a gépjárműszerviz szolgáltatásának igénybevétele továbbra is engedélyezett. Nyitvatartásunk továbbra is változatlan: hétfőtől-péntekig 8:00-16:00

“3. § A lakóhely, a tartózkodási hely, illetve a magánlakás elhagyására az e rendeletben meghatározott alapos indokkal kerülhet sor. 4. §(1) A 3. § szerinti alapos indok: p) a gépjármű- és kerékpárszerviz, a mezőgazdasági és erdészeti gépek és berendezések javításával kapcsolatos szolgáltatások igénybevétele”

 

Forrás: https://www.kormany.hu/hu/a-miniszterelnok/hirek/kijarasi-korlatozast-vezetunk-be

Kapcsolódó bejegyzések

Leave a comment

Ajánlatkérés
close slider